fredag den 30. august 2013

1,2 mio. har vi nu søgt til udvikling af skovhaver fra program under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri

Mira og Esben's eksisterende skovhave på Svanholm
Esben, Mira og Benjamin fra permakultur-bebyggelsens initiativgruppe, har nu indsendt en ansøgning om støtte til et udviklingsprojekt for skovhaver. Ansøgningen er sendt til Økologisk Forsknings-, Udviklings og Demonstrationsprogram 2, under ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Formålet er at få skovhaver ud i den økonomiske virkelighed på så mange økologiske landbrug som muligt, evt. som et element i regeringens klimapolitik.
Projektet skal over en 4årig periode etablere en skovhave og undersøge økonomien og tidsforbruget i forbindelse med dette, samt måle på energieffektiviteten og kulstoflagringen i en nyanlagt skovhave. Også Lars Westergaard fra westergaards planteskole ved Kerteminde er deltager i projektet med en mindre andel. Projektets samlede budget er på 1.293.200 kr. hvoraf deltagerne selv skal dække 40%. Da ansøgningen allerede er gået igennem en for sortering i april 2013 har vi nu 30-50% chance for at få tilkendt støtten. Vi venter svar omkring årsskiftet 2013-2014.

1 kommentar:

  1. Vi fik desværre ikke forskningspengene ... men forsætter selvfølgelig vores udviklende og formidlende arbejde med skovhaver.

    SvarSlet