torsdag den 9. maj 2019


Som optakt til vores info-dag d. 16. juni 2019 vil vi løbende lægge portrætter op af os der allerede er en del af Svanholm Permakulturlandbrug. Her vil vi fortælle om hvad der fik os til at være med, hvilke udfordringer vi har og hvad vi vi nyder allermest lige nu ved at være en del af projektet.

Første portræt er af Signe, gift med Lars og mor til Jonathan (8) og Bastian (5).

Hej, mit navn er Signe. At være en del af Svanholm Permakulturlandbrug er intet mindre end en drøm der går i opfyldelse. I starten var drømmen mest en fornemmelse i maven. Et ønske om leve et liv, fyldt med mening og nærhed til naturen. Jeg uddannede mig til biolog, da jeg tænkte, at jeg den vej kunne gøre noget godt for ’naturen’. Men snart stod det klart for mig, at det ikke var nok at have et arbejde hvor jeg kunne kæmpe for de små stumper af natur vi har i landet. Jeg ønskede at hele mit liv, med alt hvad jeg gør, samlet set skulle bidrage positivt og være med til at trække vores samfund i en mere bæredygtig retning hvor landbrug og natur ikke står i modsætning til hinanden, hvor arbejde og interesser smelter sammen med familieliv og tæt kontakt til naturen og årstidernes skiften. Ved at blive en del af dette projekt kan jeg og min familie leve denne drøm fuldt ud – meget mere end vi kunne gøre på egen hånd.
Det er ikke nogen lille ting at bygge hus og starte et skovlandbrug op. Det er en løbende udfordring for os at balancere projektet, det nuværende arbejde og tid til bare at være børnefamilie med fredagsslik og lego i hele stuen. Når det lykkes bliver jeg lykkelig helt ned i maven!
Lige nu nyder jeg allermest at se træer og buske på landbruget springe ud. Og de første dyr begynder at indtage landbruget. Konturerne af det vi har tegnet og designet begynder at vise sig og jeg fornemmer, at det kommer til at blive mindst lige så smukt som jeg drømte om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar