Interesse?

Virker projektet som noget for dig (som evt. fremtidig landmand og beboer), så send os en mail på mirailleris@gmail.com, så sender vi dig et spørgeskema, som vi har lavet til interesserede. Skemaet er både tænkt til at skabe en afklaring omkring projektet for dig der udfylder det, og er beregnet til at give os lidt information om hvem vi måske skal dele vores liv med.


Har du lyst til at bakke projektet op fordi du synes det er vigtigt, vil vi meget gerne have din støtte!
Nederst på siden kan du skrive noget om projektet, i form af et citat eller lignende, der fortæller hvorfor du synes projektet er vigtigt. 

Også praktisk hjælp til at realisere projektet er vigtigt. Vi har i gruppen en del viden og erfaring inden for dyrkning af fødevarer, husdyrhold og økologisk byggeri, og her vil vi selvfølgelig gerne have gode råd og hjælp af frivillige når vi går i gang.
Et område, hvor  vi mangler færdigheder og har særligt brug for hjælp, er til at forberede noget af det udstyr vi beskriver i teksten ”tekniske løsninger”. F.eks. er det vigtigt at vi har en løsning til at forsyne os med elektricitet på stedet ret hurtigt efter at vi går i gang. Vi råder kun over begrænsede økonomiske midler da vi er ved at spare sammen til opbygningen af vores minilandbrug på stedet, og har kun begrænset tid til rådighed, da vi er i gang med forberedelsesprocessen til projektet ved siden af vores almindelige arbejde. Men hvis du kan noget med værktøj og har lyst til at hjælpe med at fremstille noget af det udstyr vi får brug for, kan vi sikkert finde penge til materialer eller der kan søges fondsmidler. Det ville være en meget stor hjælp!

2 kommentarer:

  1. Meget interessant projekt,men jeg er vidst groet for fast.
    /Leif
    se evt. på TV Midtvest net-tv den.18.10.2013 " 43 meter "

    SvarSlet
  2. Fuldstændig fantastisk projekt! Forbilleder for at fantasien rækker langt og I viser at det kan lade sig gøre, håber i får inspireret nogle med håndelag, der har mulighed for selv at gå i gang.

    SvarSlet